Enhederne

Bæver Enhedslogo

Bæver

Bæverne er den yngste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går i 0. eller 1. klasse. Det er allerede her, at man, igennem leg og sjov, begynder at lære de grundlæggende spejderfærdigheder og får sans for at arbejde sammen med andre.
Bævermøderne afholdes generelt om onsdagen kl 17:30 til 19:00 ved hytten.

Ulv Enhedslogo

Ulv

Ulvene er den næstyngste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går i 2. eller 3. klasse. Arbejdet i ulveflokken er inspireret af Kiplings bog, Junglebogen, hvori der er en flok ulve, som har fokus på deres samarbejde i flokken. Dette har ulveenheden valgt at gøre til sit tema.
Ulvemøderne afholdes generelt om onsdagen kl 17:30 til 19:00 ved hytten.

Junior Enhedslogo

Junior

Juniorerne er den næstældste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går i 4. eller 5. klasse. Det er her at spejderfærdighederne for alvor starter med at blive brugt i form af pionering, orientering, koder, madlavning og meget andet.
Juniormøderne afholdes generelt om onsdagen kl 18:00 til 19:30 ved hytten.

Storspejder Enhedslogo

Troppen

Troppen er den ældste enhed i gruppen og består af børn, der typisk går helt fra 6. til 10. klasse. Udover at bruge sine lærte spejderfærdigheder, er det især her, at man kommer til at lære at samarbejde med andre. Her er børnene meget mere selvstændige, så de lærer at stå på egne ben og løse deres egne problemer.
Tropmøderne afholdes generel om onsdagen kl 19:00 til 21:00 ved hytten.

Rover Enhedslogo

Rover

Roverne er alle dem, der er kommet over de 17 år, og fortsætter med at kunne lide at lave spejderarbejde. Der er lige fra de unge, der fungerer som enhedsledere for storspejderne, og de tidligere ledere, der ikke kunne få nok. Mødetider, aktiviteter, mål, alt varierer fra klan til klan, da det er dem selv, som der bestemmer hvad deres klantid skal indeholde.

Comments are closed.