Juniorerne

imag0407Juniorere går typisk i 4. eller 5. klasse og er den næstældste enhed i gruppen. Det ugentlige møde afholdes generelt ved hytten om onsdagen kl. 18:00 til 19:30.

Juniorspejderne er der hvor spejderlivet for alvor tar’ fart, og bliver noget hvor man får rigtigt mange muligheder for at lave noget større og vildere! Man får her god mulighed for at teste alle sine evner inden for pionering, orientering, koder og alle de andre spejderfærdigheder man har fået som Bæver og Ulv.

På vores spejdermøder laver vi alt fra klassiske spejderaktiviteter som nævnt pionering, orientering og primitiv madlavning til længerevarende projekter som fremstilling af egen kniv, hængekøje eller vikingestol.
Spejderne er inddelt i patruljer af 5-7 spejdere og der lægges her vægt på, at få spejderne til at arbejde som et hold, med den anerkendelse af andres færdigheder, både stærke og svage sider, der følger med det.

Vi lægger vægt på at have det sjovt, samtidig med at vi lærer noget og får mere og mere ansvar for egne aktiviteter.

Kontakt

Hvis man ønsker at komme i kontakt med juniorlederne, så skriv til:

junior@lejre-spejder.dk


Juniortroppen Forår 2018

Så ramte vi året 2018 og i juniortroppen kører det fantastisk. Vores to patruljer tæller pt 12 drenge og piger, 6 i hver patrulje. Begge patruljer arbejder pt på sheltermærket, hvilket betyder at de skal overnatte i et shelter, mindst én gang om måneden og aldrig i samme shelter, det…

Læs mere

Nyt fra Juniortroppen

Et nyt spejderår starter snart op onsdag den 23. august 2017, og inspireret af spejdernes lejr, sætter vi niveauet lidt op, og udfordre junior spejderen lidt mere. Dines stopper som leder hos os og Birger kommer tilbage. Så leder situationen i år er: Birger og Mette… hvilket gør os lidt…

Læs mere