Troppen

Tropspejdere går typisk i mellem 6. til 8. klasse. Det ugentlige møde afholdes generelt ved hytten om onsdagen kl. 19:00 til 21:00.

spisning ved vandfaldTropspejderne er en del af vores storspejder enhed, som består af troppen og seniorne. De har op gennem de andre enheder tilegnet sig en masse færdigheder, som de nu skal bruge! De fleste tropspejdere har lært en del generelle spejderfærdigheder fra de tidligere enheder, hvorfor vi i troppen begynder at fokusere mere på teamwork, at tage lederskab at kunne fungere i et samarbejde med de andre spejdere.

I Toke Lejre ligger vi stor vægt på det at lære noget om sig selv gennem spejderarbejdet. Det gør vi ved at give spejderne mere ansvar og større opgaver, der skal løses med mindre hjælp fra lederene. Samtidig fokuserer vi på det, at være spejder i dagens Danmark, og ikke mindst som teenager og ungt menneske.

Når man rykker op i troppen får man typisk nogle nye ledere. De nye ledere er en gruppe af unge mennesker, der typisk har været spejder en stor del af sit liv, og nu er i gang med en ungdoms-, en videregåendeuddannelse eller lige er kommet ud på arbejdsmarkedet. Dette gør at børnene kommer til at være sammen med ældre unge, som vi mener er et godt element i børnenes udvikling.

hvem siger det ikke kan være fint

Hvem siger man ikke kan være fin på en spejderlejr

Kontakt

Hvis man ønsker at komme i kontakt med troplederne, så skriv til:

trop@lejre-spejder.dk


Påskehike 2020 AFLYST

Opdatering: På grund af COVID-19 epidemien aflyser vi årets Påskehike Igen i år afholder vi i Toke Lejre Påskehike og denne gang er det Skærtorsdag d. 9 april. kl.9-slut.Der vil være tilmelding og betaling fra kl.8:30, det koster 30kr. pr. deltager.Det starter og slutter i Lejre spejderhytte, Klostergårdsvej 66b, 4320…

Læs mere

Storspejder sommerlejr 2018

Så har storspejderne været på sommerlejr, hvor turen gik til Sydsjælland, syd for Vordingborg. Spejderne har blandt meget andet – været på Vordingborg slotsmuseum – været i Krokodille Zoo – været på en ca. 45 km lang hike – været i svømmehallen – flået og tilberedt kaniner – lært og…

Læs mere